Uncategorized

Beloningskaart zindelijkheid

Zindelijkheidstraining is een belangrijke taak die een groot verschil kan maken in het leven van uw kind. Een van de eerste dingen om te doen is om te beginnen met het proces van het belonen van uw kind na elke fout of prestatie. Door simpelweg een beloningskaart te gebruiken voor netheid, zal uw kind meer gemotiveerd zijn om het potje te gebruiken.

Beloon het kind met een beloningskaart zindelijkheid na elke kleine prestatie. Door simpelweg het verplaatsen van de beloning kaart van het ene deel van het huis naar het andere, zal uw kind blijven streven naar schoon en op zijn of haar beste gedrag. Als ouder is het erg belangrijk om consistent te zijn in je disciplinemethoden. U de beloningskaart in verschillende kleuren laten afdrukken, zodat de ouder de voortgang kan zien die ze willen zien.

beloningskaart zindelijkheid woezel en pip
beloningskaart zindelijkheid woezel en pip

In het begin, beloning alleen wanneer uw kind doet een goede baan. Er zijn geen straffen voor eventuele berispingen. Dit stelt het kind in staat om de beloningen te zien voor het leren van iets positiefs in plaats van slechte dingen te zeggen tegen het kind. Het gebruik van beloningen als een middel om goed gedrag te behouden is veel effectiever dan het gebruik van bedreigingen of straf.

Naarmate het kind vordert en meer gericht op schoon, kunnen er momenten waarop beloningen moeten worden gebruikt. U echter ook een tijdslimiet op de beloningskaart plaatsen, zodat als uw kind bijvoorbeeld goede cijfers haalt, hij of zij nog steeds een beloning voor netheid kan ontvangen.

beloningskaart zindelijkheidstraining stickerkaart plassen
beloningskaart zindelijkheidstraining stickerkaart plassen
beloningskaart peuter zindelijkheidstraining
beloningskaart peuter zindelijkheidstraining
beloningskaart zindelijkheid bumba
beloningskaart zindelijkheid bumba
beloningskaart zindelijkheid
beloningskaart zindelijkheid

Om een beloningskaart zindelijkheid in te stellen, moet u wat materialen verzamelen. Verzamel eerst enkele oude munten die het kind binnenkort zal doorgeven. Plaats ze in dozen en geef het kind een nummer dat hij of zij kan bellen om een beloning te ontvangen voor het schoonmaken van het huis.

Bij het plaatsen van de beloning moet u dit op een zodanige wijze doen dat het kind niet in de verleiding komt om de beloning opnieuw te gebruiken zonder iets anders te doen. Bijvoorbeeld, in plaats van het kind meteen een traktatie te geven, geef het kind een stuk speelgoed. Dan kun je het kind een fles geven. Dit zal belonen pogingen van het kind om schoon te zijn thuis.

Onthoud altijd dat een beloning moet worden gebruikt voor iets wat het kind zal genieten. Een beloning mag nooit de plaats innemen van toilettraining.

Als het kind begint te huilen of klagen, verander de beloning voor een ander. Anders zal dit het kind alleen maar aanmoedigen om wanhopig te worden. Bijvoorbeeld, in plaats van het geven van een traktatie meteen, geef het kind een stuk speelgoed of een fles.

Stel ook de tijdslimieten in voor het gebruik van de beloning. Dit kan worden gedaan door het plaatsen van een klein bordje aan de deur van de kamer waar de beloning zal worden geplaatst, zodat het kind weet hoe laat de beloning kaart te gebruiken.

Je doel is om je kind te belonen voor zowat alles wat ze doen. Dit kan moeilijk zijn op het eerste, maar het zal de moeite waard op het einde. Uw kind zal leren om uit te kijken naar schoon en de beloningen die u geeft geven hen een gevoel van trots.

Nu dat je weet hoe je je kind te belonen voor het gebruik van het potje, achterover leunen en ontspannen. Een goed, schoon huis is alles wat je nodig hebt om je gelukkig en verfrist te voelen.

About Author

Comment here