Gereedschap

Brocante Kapstokhaken

Hoewel je misschien denkt dat de kapstok een traditioneel gereedschap van de handelaar is, creëren de brocante kapstokhaken een roer van belang en krijgen ze veel positieve feedback. Als kapstokhaken dealer en Designer vind ik altijd nieuwe manieren om mijn diensten aan te passen.

Er was een tijd dat brocante kapstokhaken was een van de meer prominente instrumenten van de handelaar, maar meer fabrikanten hebben opgevoerd tot de plaat en produceerde meer innovatieve versies van deze traditionele tool. Hierdoor kunnen we vandaag meer opties voor onze klanten vinden. Het is net zo simpel als het geven van uw klanten wat ze willen, en de meest voorkomende functie van deze haken zijn om jassen te houden voor opknoping.

Er is veel informatie die kan worden afgeleid uit de brocante modellen. De gebruikelijke ontwerpfuncties omvatten schroefveren, Sling swivels, versterkte behuizingen, massieve metalen Centers, roestvrijstalen scabbards en verwisselbare schouderbandjes. Ze zijn verkrijgbaar in een assortiment van verschillende groottes, zodat u de beste pasvorm vinden voor de behoeften van uw klant.

brocante kapstokhaken
brocante kapstokhaken

De materialen die worden gebruikt in de assemblage en het ontwerp van de materialen maken een verschil in de duurzaamheid van de artikelen duurzaamheid. Massief koperen componenten zijn populair omdat ze slijtvast, vlekbestendig en krasbestendig zijn. Roestvrijstaal, aan de andere kant, is een populaire keuze omdat het minder duur, duurzamer en corrosiebestendig is.

De verscheidenheid aan kleuren is een andere geweldige functie die de brocante kapstokhaken zo aantrekkelijk maakt. Of u nu kiest voor roestvrijstaal of messing, er is altijd een vleugje mode aan hun ontwerp. Ze zijn er in een breed scala aan kleuren, waaronder blauw, roze, goud, zwart, wit, grijs en allerlei exotische kleuren. Bij het kiezen van een kleur, denk na over het type van de vacht van de persoon zal worden opknoping van de vacht in.

brocante franse kapstok
brocante franse kapstok

 

brocante kapstok
brocante kapstok

Als u bijvoorbeeld een donkerder gekleurde vacht verkoopt, zoals een zwarte leren jas, dan zou de brocante zwarte plastic kapstokhaken meer passend voor u zijn. Vergeet niet dat deze haken niet alleen voor jassen zijn, maar ook voor andere items.

Je hoeft de trend niet te volgen, zolang je de lijn niet oversteekt en tegenkomt als te trendy. Als je ervoor kiest om ze meer trendy te maken, doe ze dan niet in een drukke kamer. Niet alleen is dit een slecht idee voor stijl, maar zal het tegenkomen als overreikend.

Voor klanten die niet in uw sales niche, ze zullen vinden deze haken een praktisch item voor hun eigen persoonlijk gebruik. Deze haken kunnen worden vastgezet op elk oppervlak waar ze moeten worden opgehangen.

Ze zijn ook een zeer unieke lijn van items, met een gepolijste metalen afwerking. Met hun unieke metalen afwerking kun je ze gebruiken op tegen bladen, muren en zelfs kasten. Hoewel het bedrijf brocante al vele jaren produceert en verkoopt, hebben ze nu een veel betere reputatie vanwege de nieuwe innovaties en functies die ze aan de lijn hebben toegevoegd.

Als u ervoor kiest om iets compleet unieks te bieden, is het belangrijk om uw klanten persoonlijke smaak en voorkeuren te begrijpen. Je cliënteel zal je kunnen vertellen wat hun verwachtingen zijn, en je zult weten of je moet proberen ze te behagen, of jezelf te laten avontuurlijker te zijn en hun originalistische versie van jezelf te zijn.

Welnu, na dit alles heb je je oplossing voor het dilemma gevonden. U zult ook op een uiterst opvallende en uiterst onprofessionele manier werken, of u zult een meer voordelige manier vinden om de behoeften van uw potentiële klanten aan u te brengen. Beide zijn waarschijnlijk ten goede komen aan uw bedrijf, en uw branche.

About Author

Comment here