Uncategorized

Caravanrail

Als je een frequente bezoeker van Kenia bent, heb je waarschijnlijk de wereldberoemde caravanrail Tour gezien. Dit is een ervaring die moeilijk te vergeten is, met al zijn faciliteiten. Maar het is niet nodig om je grote avontuur te betreuren, want het is alleen beschikbaar voor de drie weken in mei in Kenia.

Je het je niet veroorloven om dit te missen. Het biedt u de luxe van uw leven, van het kostbaarste spel ter wereld, de Wildlife Safari. Vanuit het diepe bos, temidden van spectaculaire scènes van bomen, dik gebladerte en toppen van bergen, is dieren in het wild uw enige metgezel. Je ziet dieren die leven op de graslanden en de savannes, in de bossen, de watervoorraden en in de vlaktes.

De Safari geeft je ook een kans om te ontmoeten en te mengen met de lokale bevolking, de meest creatieve en innovatieve mensen in het land. Om ze te kennen en te delen en te genieten van een maaltijd met hen is een onschatbare ervaring en daarom is het nationale beleid van dit land altijd een bezoek aan het milieu voor een briljante instandhouding.

Deze Safari vertrekt vanuit Nairobi en vanaf Nanyuki. Het gemeenschappelijke deel van uw reis is dat uw bus u van Nairobi naar Mombasa brengt, vervolgens van Mombasa naar Homa Bay, en vervolgens voor de laatste vijf dagen reist u van Homa Bay naar Mwezi, Nyale en uiteindelijk terug naar Nairobi.

De eerste nacht wordt doorgebracht in Nairobi en deze keer ben je met duizenden mensen, enthousiast om op een bus te gaan voor de terugreis. ‘S Avonds komt de bus en brengt u terug naar het Safari gebied. De camper trein is volledig uitgerust met toiletten, automaten, wastafels, bedden, open haarden, Tv’s, DVD-spelers, radio sets, games en je hebt ook een keuze uit eten in de populaire restaurants of eten in de eetkraampjes van deze geweldige plek.

Het eerste wat je moet doen voordat je boekt voor deze Tour is om je budget voor de hele reis te verkennen. Nadat u uw budget hebt voltooid, moet u een plan maken voor uw verblijf in Kenia. Als een beginner, stel ik voor om ten minste US $200 per persoon en bij voorkeur ten minste US $500.

Er zijn twee manieren die ik u zou aanraden voor het krijgen van deze goedkope en ook onvergetelijke ervaring: het boeken van een goedkope caravanrail Tour via het internet of via uw eigen bedrijf. U één optie boven de andere selecteren, afhankelijk van uw comfortniveau. U overleggen met uw persoonlijke reisagent die u zal helpen beslissen welke de beste optie voor u is.

Wij raden u aan om te gaan met de gele website. Niet alle opties die u vindt in het online artikel zijn beschikbaar op deze site, zodat u zoeken naar meer details.

Misschien moet je een hoge Commissie aan hen betalen, maar het kan de moeite waard zijn, omdat je meer dan één optie vinden, in tegenstelling tot de gele website. Maar naar mijn mening is het nog steeds beter om de gele website te kiezen.

U ook direct contact maken met de eigenaren van deze bedrijven en u zult een persoonlijke, live-interactie hebben. Soms kun je ook boeken via je vriend in Nairobi. Als u bijvoorbeeld een backpacker in Nairobi bent, u contact opnemen met de eigenaar van een lokaal reisbureau in Nairobi en zien of ze u kunnen helpen.

Dus als je nog nooit een slechte ervaring hebt gehad bij elk soort reisbureau, maak je geen zorgen. De jongens van het reisgezelschap in Nairobi zijn al een lange tijd, en ze bevinden zich ook in de buurt van de luchthaven, dus je zult geen problemen ondervinden bij het lokaliseren ervan.

About Author

Comment here