Fiets

Frameklem Fietsendrager

Een frameklem voor een fietsendrager is wat veel mensen denken als ze het woord frame horen. Het klinkt misschien alsof het ingewikkeld zou zijn om te gebruiken, maar de waarheid is dat niet alle frameklemmen gelijk zijn geschapen. Als u besluit om er een te gebruiken voor uw fietsdrager, moet u weten welke u moet krijgen om ervoor te zorgen dat u de beste voor uw situatie krijgt. Er zijn veel bedrijven die deze klemmen verkopen, dus je moet heel voorzichtig zijn over welke je kiest.

Frameklemmen kunnen aan uw frame worden bevestigd met behulp van een vergrendelingsmechanisme. Ze zullen meestal heel eenvoudig te verwijderen zijn, maar sommige kunnen erg moeilijk zijn om te doen. Sommige zijn op zijn plaats gelast en hebben geen mogelijkheid om te worden verwijderd. Hoe dan ook, je moet ervoor zorgen dat het vergrendelingsmechanisme op zijn plaats is voordat je de klem aan je fiets bevestigt.

Er zijn veel verschillende soorten frameklemmen voor een fietsdrager, dus het kan moeilijk zijn om er een te vinden die goed werkt met uw fiets. Hier zijn een paar voorbeelden van de soorten klem beschikbaar:

frameklem fietsendrager Eenvoudig

Lo-flens: dit is het meest voorkomende type klem voor de fietsdrager. De lo-flens zorgt ervoor dat de twee rails aan elke kant van de fiets parallel zijn en zal beweging voorkomen als één wiel het contact met de Rail aan de andere kant gaat verliezen.

Terwijl de lo-flens goed werkt, zet hij te veel op het achterwiel, zodat het je problemen kan geven als het wiel het contact met de Rail verliest. Als u vaak fietst, zijn de kosten voor het verwisselen van het achterwiel naar een met meer wrijving misschien niet de moeite waard.

Snoer klemmen: deze zijn zeer vergelijkbaar met de lo-flens, maar zijn gemaakt met een veer waarmee u de spanning van de klem aanpassen. Het nadeel van dit type klem isdat je nodig hebt om het vaak te veranderen, en het kan niet zo sterk als andere soorten frameklemmen.

frameklem fietsendrager Top frameklem fietsendrager Debeste

Gelast: dit type klem is een ijzeren frame. Het is zeer sterk, maar kan gemakkelijk worden gebogen of gebroken als het frame niet vierkant is.

Veel frameklemmen hebben de mogelijkheid om via een schroef op de Rail te worden aangesloten. Dit maakt ze veel betrouwbaarder dan het type lo-flens.

Drop bar: dit type frame Clamp heeft dezelfde functie als de lo-flens, maar je de spanning niet aanpassen en het type klemmen dat de schroefverbinding heeft, biedt meer kracht. Mogelijk moet u ook het voorwiel wijzigen om dit type werk voor u te laten werken.

frameklem fietsendrager Gratis frameklem fietsendrager Gratisschattig

Drop bar: het type klem dat rechtstreeks aan het frame is bevestigd, in plaats van met een schroef. Het heeft een soortgelijke functie als de gelaste klemmen, behalve dat je de spanning aanpassen. Het is ook meestal iets minder duur dan de gelaste klemmen.

Dit zijn alle soorten frameklemmen voor uw fietsendrager. Om ervoor te zorgen dat u het beste type voor uw fietsdrager krijgt, zoekt u naar verschillende modellen en vergelijkt u de prijzen. Er zijn ook andere toepassingen voor frameklemmen voor fietsen, dus je moet in staat zijn om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet.

About Author

Comment here