Uncategorized

Glasobjecten voor Binnen

Glasobjecten voor binnen – Als u kleine flessen of containers gaat gebruiken als tafel decoraties voor een bruiloftsreceptie, wilt u een moment nemen om te leren hoe u ze schoonmaken. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat uw gasten ze schoonmaken, moeten ze nog steeds periodiek worden gereinigd voor een goede desinfectie. Glasobjecten zijn gemakkelijk te herkennen door hun ruwe randen, dus zorg ervoor dat je ze vanaf het begin goed weet te reinigen.

U moet alle deeltjes uit de binnenkant van de container verwijderen om krassen te voorkomen. Begin met het losdraaien van de deksels met een paar scharen en snijd vervolgens door het onderste deel om het bit dat het deksel van de container vasthoudt, los te maken.

Vervolgens moet je de kleine ronde stukjes graven die de omtrek van het glasobject bedekken en een stamper en mortel gebruiken om het oppervlak te breken om de lucht vrijer te laten circuleren. Ten slotte zult u in staat zijn om de container te openen door het verwijderen van de flens met een paar bochten van een schroevendraaier.

moderne glasobjecten voor binnen

Zodra je de flens aan de zijkant hebt losgemaakt met het “L” gevormde uiteinde, zul je in staat zijn om naar de afgeronde hoeken te gaan die de vrij zwevende stukken op hun plaats houden. Wees voorzichtig om te voorkomen dat je handen gutsen.

Verwijder voorzichtig de stukjes glas die in de scherpe rand zijn omhuld. Hoewel u misschien een andere bron van de stukken moet vinden die u nodig hebt, moet u een beetje water gebruiken om de scherpe randen te reinigen. Verwijder losse stukjes van rond de randen en ga opnieuw over het hele object om te zien of het een Polish nodig heeft.

Sommige vrij zwevende stukken kunnen door het gat worden geduwd met behulp van een hamer of mes. Dit kan echter schade aan het glasobject veroorzaken. Als er iets is dat je nodig hebt dat je niet hebt, is de kans groot dat je het moet vervangen.

Voor decoratiedoeleinden, wilt u uw container in een kom gevuld met water te zetten en laat het om te zitten voor een paar minuten. Hoe langer je het laat zitten, hoe meer luchtstroom zal optreden en hoe soepeler het oppervlak zal worden. Zorg ervoor dat u voldoende druk op de bodem van de kom aanbrengt met een natte papieren handdoek om een goede afdichting te garanderen.

glasobjecten voor binnen Wallpaper glasobjecten voor binnen Idee

Als u ze gebruikt voor uw bruids douche of verjaardagsfeestje, u ook overwegen om ze als een eenvoudige Bruids Gift te geven. Dit kan een veel beter idee zijn, omdat je iets betekenisvol en unieks krijgen dat niet allemaal hetzelfde is.

Of u er nu voor kiest om ze te gebruiken voor een receptie of voor een persoonlijke douche, deze containers geven u de kans om uw eigen unieke stijl uit te drukken. Overweeg welk type u verkiest en maak de rest van uw tafel decoraties van u!

Wanneer u besluit om ze te gebruiken voor een receptie, houd er dan rekening mee dat uw keuzes uiteindelijk worden beperkt door de grootte van de container en de beschikbare stijlen. Als je echt een plons van de klas wilt toevoegen aan je receptie, zul je waarschijnlijk genoeg verschillende opties vinden om uit te kiezen.

Probeer een aantal van de glasobjecten voor binnen die u hebt gekozen met droge Wis-Markeringen op elkaar te plaatsen en te zien hoe u het wilt. Probeer een andere kleur te gebruiken als je een zeer formeel evenement gaat versieren.

About Author

Comment here