Mode

Jagershoed is de meest populaire hoed

Een jagershoed is de meest populaire hoed in onze wereld. Het werd ontworpen als een symbool van vriendschap tussen mannen en dus is gedragen door beide geslachten voor vele eeuwen.

Het bedrijf van de jager maakt zo veel hoeden om deze reden dat er nu een verscheidenheid aan stijlen voor alle smaken en budgetten. We zijn er vrij zeker van dat we niet alleen zijn in onze bewondering voor de jagershoed.

We zijn niet de enigen die denken dat het geweldig is om elke dag een jager te kunnen dragen. Deze hoed heeft een behoorlijke reputatie opgedaan, vooral voor de Engelssprekende races, omdat het geassocieerd is met de Britse Union Jack. Maar een combinatie van feiten en misvattingen heeft geresulteerd in een misvatting dat je geen hoed dragen als je een baard hebt.

Onze Engelse vriend Angus en Mabel Stolley wisten zeker waar ze het over hadden toen ze een wet maakten die mannen verbiedt om hoeden in het openbaar te dragen. Ze hadden geen idee hoe verkeerd ze waren. Inderdaad, met een baard kun je je stijl en individualiteit laten zien. Hoewel ik graag een hoed onder mijn baard zou kunnen dragen, ben ik niet geïnteresseerd in het uitstaan als een buitenaards wezen en het aantrekken van de aandacht.

jagershoed Top

Het was niet totdat mijn vrouw kocht me deze bijzondere hoed dat ik ontdekte dat er vele vormen, maten en ontwerpen voor de baard, die het niet verbergt. Dus, of je nu een voetbalfan bent of gewoon jezelf wilt zijn en plezier wilt hebben, de keuze is aan jou. De Buss hoed is de traditionele vorm, maar we hebben ook de Yankees, Tackler, en de Flasher, die perfect zijn voor outdoor partijen, waar het hele gezin kan aankleden en in het spel te krijgen.

De Buss hoed is de enige van deze hoeden met grote knoppen op de top, die we denken is de meest modieuze en handig. Velen vinden dat de hoeden van de ‘ Ballerina ‘ stijl een beetje te komisch zijn en daarom niet voor ons zijn, hoewel ik denk dat dit een kwestie van persoonlijke smaak is.

jagershoed Wallpaper

Mijn favoriete stijl is altijd degene geweest met grote ronde of ovale gevormde kunststof hoorns. Lange tijd zijn ze gebruikt om slangen en andere vliegende reptielen af te houden. Omdat ze zo groot waren en zo veel plagen afzette, werden ze de ‘ slangen Warlock ‘ genoemd door het leger, die ze gebruikten tijdens de eerste Wereldoorlog.

Ik ben er trots op een van de mannen te zijn die weten wat een bel is. Het is net een deel van mijn leven geweest sinds mijn vader me een gaf toen ik een jonge jongen was, om mijn oren te beschermen.

Probeer het uit bij de volgende bijeenkomst en kijk of je het gelach alleen maar krijgen om mee te beginnen. Iedereen zal ervan genieten en je vrienden zullen je goede gevoel voor humor echt waarderen. Hoe zou je nu een jagers hoed willen dragen?

jagershoed Geweldig

We zijn altijd verbaasd over het aantal vrienden die beweren dat ze niet weten wat te doen met hun jagershoed. Ze vertellen ons dat ze willen pronken met hun stijl en persoonlijkheid, zodat ze het giswerk uit het dragen van een hoed kunnen halen.

Als je een baard draagt, of je het niet leuk vindt, kun je nog steeds een hoed dragen. Het maakt gewoon verschil of je de enige bent om het te dragen of als het een populaire keuze is.

About Author

Comment here