Machine

Karcher Onderdelen Tekening

Karcher merk onderdelen worden vervaardigd door veel fabrikanten van zowat elke vorm van machine. Tot deze merken behoren Donkervoort Automotive, Genuine Parts Corporation, Lee Grant, Morrison Industries, Purolator, Simmons Designs, Tiger Parts en Teinlik. Het enige probleem met de reserveonderdelen van Karcher is dat sommige namaak of imitaties zijn. De dealer die u kiest om uw Karcher-onderdelen te kopen, heeft de mogelijkheid om u te vertellen welke is welke en helpt u bij het selecteren van de juiste vervangende onderdelen.

Veel dealers verkiezen om nep Karcher onderdelen te verkopen in plaats van het maken van hun eigen vervangende onderdelen. Deze dealers gebruiken vaak dezelfde verkopers om de taken van het vinden van de onderdelen voor Karcher te verwerken en ze te vervangen door originele onderdelen. U moet op uw hoede zijn voor deze dealer omdat u niet alleen vervalste Karcher-onderdelen krijgt, maar u ook te maken hebben met niet-geautoriseerde dealers die onveilige en illegale producten kunnen verkopen. Als de dealer waarmee u te maken heeft een ongeschonden record heeft in de automobielindustrie, is het zeer waarschijnlijk dat hij of zij een dealer is van namaakproducten van Karcher.

kärcher onderdelen tekening
kärcher onderdelen tekening

Zorg ervoor dat u een dealer vinden die uw Karcher vervangingsonderdeel kosteloos zal vervangen. Op hetzelfde moment, Bekijk de wet van uw staat met betrekking tot deze kwestie. Als uw staat een dealer niet toestaat om “opnieuw ontworpen” Karcher-deel te verkopen, wilt u misschien de wetten in uw staat bekijken. Als u niet in een staat “herbouwd” woont, is het misschien verstandig om een dealer te vinden die deze service aanbiedt.

Dit betekent dat er enkele “private label” fabrikanten zijn die hun eigen merken van deze “opnieuw ontworpen” onderdelen aan dergelijke dealers aanbieden. Ze bieden hun service tegen een veel hogere prijs dan wat je zou vinden in een dealer van Karcher. Deze aanbieders bieden hun diensten aan private labels omdat ze beseffen dat de dealers waarmee ze werken meer geïnteresseerd zullen zijn in de hoge winst die afkomstig is van het verkopen van vervalsers. Wanneer deze leveranciers de taak van Karcher Parts overnemen, doen ze dat met enige hulp van de oorspronkelijke Karcher-dealer. Wanneer u uw Karcher-onderdelen koopt, worden ze meestal een stuk duurder dan de originelen.

karcher onderdelen tekening
karcher onderdelen tekening

Aan de andere kant zullen sommige bedrijven hun best doen om echte Karcher-onderdelen te installeren, maar ze zullen weigeren om u de garantie van de fabrikant te geven. De manier waarop de dealers hun producten aan u verkopen, hangt af van het feit of u het vervangingsonderdeel koopt op een overheids korting of via een privélabel. Als u uw vervangende Karcher-onderdeel koopt via een privélabel, moet u dit in het algemeen rechtstreeks bij de fabrikant betalen. Dit geldt zelfs als u het vervangende onderdeel via een privélabel koopt. In dat geval zal de fabrikant u geen garantie geven.

About Author

Comment here