Kast

Hoe te vervangen Kastsluiting

Bij het maken van kastsluiting voor caravan of camper, kunnen ze ofwel harde of zachte dubbelzijdig. Hoewel sommigen ervoor kunnen kiezen om ze met een bout te beveiligen, is het gebruikelijk om een hangslot aan de deur of aan de vergrendeling van de kast te bevestigen om de plank vast te zetten. Vandaag de dag is de veiligheid van kasten en andere soorten kast beslag uiterst belangrijk geworden.

Als je eenmaal de deur uit hebt gehaald en de scharnieren eruit hebt gehaald, kun je het hele scharniermechanisme bekijken. Het probleem mag niet in het scharnier liggen, maar eerder in het vergrendelingsmechanisme.

Als u uw kast wilt beveiligen, moet u enkele eenvoudige stappen volgen om het veilig te maken. Zorg er eerst voor dat de kast of lade deuren correct zijn gemonteerd. Zodra de deur is geopend, moet het vergrendelingsmechanisme goed functioneren. Ten tweede, verwijder de kast grepen.

kastsluiting
kastsluiting

Als u ziet dat de deuren een slot hebben, zorg er dan voor dat de kastvergrendeling goed werkt. Als u dit niet vinden, moet u mogelijk een nieuwe bestellen om dit probleem op te lossen.

Om de vergrendelingen op de kastdeuren te lokaliseren, til je de hendel omhoog en draai je hem om. Als u de kastvergrendeling niet ziet, draai dan de hendel tot u de hendel vindt. Zorg ervoor dat de vergrendeling correct is. Als u merkt dat de vergrendelingen niet goed functioneren, is het tijd om ze te vervangen.

Als de kast deurvergrendeling aanwezig is, maar u geen toegang hebt tot de vergrendeling, moet u de lade mogelijk uit de kast verwijderen. U een klein paar tangen gebruiken om de vergrendelingen te ontgrendelen en ze te trekken om de lade te openen.

Sluit alle deuren en trek de lade terug naar de vloer. Controleer of de vergrendelingen in de juiste positie staan. Als dit niet het geval is, moeten de kast scharnieren worden vervangen.

Bij het vervangen van de kastvergrendeling of vergrendelingen is het best een kwaliteits kastsluiting te gebruiken als u een kwaliteits kast en lade hebt geselecteerd. Vervangen van de lade en kastvergrendeling kan worden gedaan met behulp van een doos moersleutel of een tang. Het gebruik van een tang zal voorkomen dat u onbedoeld de toetsen uit het slot knijpende.

Om te bepalen of de oude kastvergrendeling goed werkt, probeert u enkele schroeven in de cilinder te steken. Als het niet op zijn plaats wordt uitgelijnd, moet u mogelijk de cilinder vervangen door een nieuwe. Vergeet niet om het slot te demonteren.

kastsluiting boot
kastsluiting boot

Een andere manier om de kastsluiting te lokaliseren is om het scharnierend paneel achter de kast uit te nemen. Dit paneel heeft een identificatiecode.

Zodra je het paneel hebt verwijderd, zul je een heel klein gat zien. Kijk naar de schroevendraaiers en sleutels om de kastsluiting te lokaliseren. Zodra de kastsluiting is gelegen, verwijder het oude slot en vervang het door een nieuwe.

About Author

Comment here