Uncategorized

Katrol Dubbel

Een katrol dubbel as is een uitstekende optie voor het hanteren van elk type terrein dat misschien een beetje steiler is dan het typische model met één as. Het stelt u in staat om met gemak op en neer te gaan op het parcours. Een dubbele as katrol dubbele cabine kan worden aangepast aan welk niveau van bergopwaarts of Downhill u nodig hebt. Zijn minder gewicht aan de achterzijde en betekent meer ruimte te manoeuvreren rond obstakels.

De rig is uitgerust met twee krachtige motoren. Deze motoren genereren een enorm koppel voor een soepelere en minder winderige aandrijving. De twee motoren zijn ontworpen om zelfstandig te draaien, zodat ze allebei gelijktijdig kunnen werken. Dit kan een beetje lastig zijn om te begrijpen, maar het zal worden uitgelegd als je langs gaat.

Een grote verpakking wordt aan de voorkant van het voertuig gehouden. Op de achterkant is er een veel kleiner pakket. Het is belangrijk om te onthouden dat dit de voorkant van het voertuig is, daarom is het de voorkant waar je naar moet kijken als het gaat om de voorkant van het voertuig.

Er zijn vier hoofdcomponenten die een dubbele as vormen. Het zijn de tracks, de aandrijving, de katrol en de hefunit. De eerste twee zullen hieronder uitgebreider worden toegelicht. De andere drie zullen later uitgebreider worden besproken.

dubbele katrol kopen
dubbele katrol kopen

De tracks die zijn opgebouwd uit links vormen een basis voor het rek om op te staan. Er zijn ook extensies die aan de uiteinden van de tracks worden toegevoegd. Wanneer deze worden verlengd, blijft de basis stationair. Dit is de basis van de katrol. Het centrale deel van de katrol heeft twee link secties met een arm die hen verbindt. Deze worden op hun plaats gehouden door montagebeugels.

De baan is in feite een gordel die langs de zijkanten van de baan loopt. Het hele ding wordt ondersteund op een stijve as. De gordel is bevestigd aan de ophanging, zoals het kan worden genoemd.

Er zijn twee verschillende stations die zijn opgenomen in de Drive Kit. Een van hen is ontworpen om te werken op een hoge snelheid asfalt oppervlak. Het heeft een aflopend verstelling. Het kan worden gebruikt op een verscheidenheid van oppervlakken zoals beton, grind, zand en asfalt.

dubbele katrol werking
dubbele katrol werking

Cursus runs kunnen op dezelfde manier worden ingesteld. Zolang je de veren en het spoor klaar hebt, kan dit gemakkelijk worden bereikt. De katrol wordt vervolgens gebruikt om het voertuig op te tillen en te verplaatsen naar de Trail.

Het ontwerp van de katrol maakt het mogelijk om een ontwerp uit één stuk te accommoderen. Dit is geweldig voor iedereen die off-road wil werken. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt op een voertuig dat een rechte middensectie heeft. Dit zorgt ook voor een gemakkelijkere werking in gebieden waar metalen oppervlakken aanwezig zijn.

Installatie is niet zo moeilijk. Het voertuig zelf heeft de juiste onderdelen die nodig zijn om dit te doen. Het enige wat u hoeft te doen is alles op het voertuig monteren.

katrol dubbel
katrol dubbel

Met de juiste installatie en de juiste onderdelen kan een katrol dubbel as een echte troef zijn op de Trails. Het unieke ontwerp maakt het een uitstekende keuze voor een verscheidenheid aan terreinen.

About Author

Comment here