Huisdier

Kattenhok buiten

U zelf een kattenhok buiten, of u iemand inhuren om het voor u te doen. Als u kiest voor het bouwen van uw eigen, moet u bereid zijn om een vrij gedetailleerde gids te volgen. Het is niet van plan om een wandeling in het park – maar ook niet gaat zo lang duren.

Het eerste wat je nodig hebt om te beslissen is hoeveel ruimte je hebt in uw tuin. Er zijn een aantal manieren om uw ruimte te meten en geven u een ballpark figuur voor wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld, als je woont in een middelgrote land, kan het gemakkelijkst om de meting van vier tot zes meter breed en twee tot drie meter diep te gebruiken. Dit is de minimale vereiste als u niet veel ruimte beschikbaar hebt.

De volgende beslissing die je moet maken is of je een kattenhok buiten met een dak wilt, of dat je liever een schuilplaats op een vlakke ondergrond hebt. Het idee van een kattenhok buiten met een dak is om schaduw te bieden boven uw kat. Dit is belangrijker in koelere klimaten, maar niet wanneer de temperatuur stijgt, omdat schaduw ook kan toevoegen aan het warmteverlies.

kattenhok buiten

Topzwaar hout kan zich voordoen als een potentieel gevaar als het nat is, vooral als het regent. Het beste advies is om platte planken te gebruiken, en droog-fit ze op de muur. Vergeet niet om elektrische draden droog te zetten. Zelfs met deze voorzorgsmaatregelen, vindt u een vochtprobleem achter de muren van de schuilplaats van uw kat. Een watersprinkler kan dit probleem snel oplossen.

De volgende stap die u moet nemen is om uw lokale ijzerwinkel te bezoeken, of een huisverbeteringsopslag dichtbij u. Ze hebben een aantal verschillende stukken hout beschikbaar om uit te kiezen. Kies er een die gemakkelijk is om mee te werken en die mooi in je ruimte past.

Om het meeste uit uw hout te halen, is het het beste om een houtzagerij te kiezen die gespecialiseerd is in framing, niet een houtzagerij waarvan het werk met de hand wordt gedaan. Lokale gebouw benodigdheden winkels hebben meestal verschillende soorten hout klaar voor u om uit te kiezen. Het belangrijkste ding om te zoeken is de dikte. Het is belangrijk om hout te kiezen dat als “uitstekend” (zeer hard) of “zeer goed” (gemakkelijk werkbaar) wordt geschat wanneer u uw openluchtkattenhuis koopt.

Een andere belangrijke factor is of u uw idee van het openluchtkattenhuis wilt zijn een standaard stuk van meubilair zoals een kruk, een katboom, of een drager. Als u kiest voor een kattenboom, is er een kans dat de boom de regen zal vangen. U moet er ook voor zorgen dat uw plan voldoende ruimte heeft voor de boom om te groeien.

Kattenbomen zijn er in verschillende maten en vormen, en je moet er een kiezen die comfortabel op de vloer kan zitten. U zult ook een voldoende hoeveelheid ruimte onder de luifel willen hebben voor de kat om rond in rond te zwerven. Een goed idee is om de kat boom zitten boven het maaiveld en bedekt met ten minste zes centimeter van het gebladerte.

Katten ook graag spelen in water, dus elke keer dat u gebruik maken van een kattenhok buitenk, moet u ervoor zorgen dat het een vorm van een velg eromheen heeft. Dit helpt om te voorkomen dat het water in het midden van het huis wordt gepoold. U deze velg uit een bouwmarkt, of het kan gemakkelijk worden toegevoegd aan de buitenkant met behulp van spuitverf.

Er zijn veel verschillende kattenhabitats beschikbaar, en sommige van hen vereisen geen speciaal ontwerp. Sommige kattenhuizen hebben een lattenbodem, terwijl andere een verwijderbare bodem omvatten die de toevoeging van een bed toestaat.

Het bouwen van uw eigen kattenhuis is de beste optie als u bereid bent om in de tijd, energie, en inspanning te zetten om de baan correct gedaan te krijgen. Het maakt niet uit wat uw budget, moet u een kat huis kit die goed genoeg is voor uw behoeften te vinden.

About Author

Comment here