Huisdier

Redenen om een Kippenvoerbak te hebben

Een van de beste redenen om een kippenvoerbak te hebben is dat het helpt om je kippen gezond te houden. Zonder genoeg foage om te eten, zullen je kippen ongezond worden, meestal omdat ze niet genoeg krijgen om te eten. Echter, omdat kippenvoer kommen duur kunnen zijn, zijn ze erg belangrijk om te kopen en te investeren in.

Het schoonmaken van hun voedsel is de eerste stap om ze gezond te houden. Als u hun voedsel niet elke dag schoon te maken, loopt u het risico van meer schade wordt gedaan aan de kippen.

De eenvoudigste manier om dit te bewerkstelligen is om hun mest mee te nemen en ze zelf te laten afvoeren. Hun natuurlijke instinct is om te voorkomen dat ze hun “vrienden” nat maken, dus dit is een gemakkelijke manier om het te doen.

Als je serieus bent over scharreleieren of overweegt om een volledig scharrel koppel te kopen, dan moet je op zijn minst vrije-Range kippen hebben. Hun kwaliteit eieren zal nooit lijden als gevolg van slechte staat, maar als je kippen die lijden aan gemeenschappelijke ziekten, dan u overwegen de aankoop van een goed onderhouden kippenvoerbak.

kippenvoerbak
kippenvoerbak

Dit is een goede zaak in gedachten te houden wanneer u overweegt een kippenvoerbak aankoop. Een goed ras van kip neigt zeer gezond te zijn, omdat ze in de winter veel natuurlijk zonlicht krijgen en ze de hele dag extra frisse lucht krijgen. Als je je kippen voedt met scharrel voedsel, en je wilt een product van goede kwaliteit, het is geen probleem, want er zijn een aantal dingen die je zou moeten overwegen.

Gezonde kippenvoer zal biologisch zijn, vrije-Range pluimvee zonder hormonen of stero├»den, geen antibiotica, en geen groei hormonen gebruikt in de productie. Dit zal sterk verminderen de Risico’s van verontreinigingen en zorg ervoor dat u een gezond dier.

Echter, de kippenvoerbak die u kiest voor uw kippen zal afhangen van het ras van kip die u probeert te verhogen. De kippenvoerbak die je koopt moeten grondig worden gereinigd voor gebruik, anders loop je het risico om je kippen te besmetten. Ze moeten worden afgevoerd en vervolgens volledig worden gedroogd, en u moet voldoende toegang hebben tot schoon water.

kippenvoerbak tegen ratten
kippenvoerbak tegen ratten
automatische kippenvoerbak
automatische kippenvoerbak

Je een kippenvoerbak gebruiken voor je kippen als je het niet erg vindt om vuile kip te voeden. Het beste advies is om een schoon wasbaar pluimveevoer te hebben dat gemakkelijk te wassen is.

Fastieuze mensen zullen nooit een probleem hebben met netheid, maar vele anderen vinden het misschien moeilijk. Je moet nadenken over wat je leuk vindt in je feed. U het bijvoorbeeld gemakkelijker maken om feeds voor te bereiden die een soort kuiken starter bevatten die kunnen helpen om het immuunsysteem van de kippen op te bouwen.

De meeste recepten voor pluimveevoer hebben deze starter ingredi├źnten in de eerste paar lijnen, evenals een toepassing van gist om de natuurlijke kwaliteit in het voer te krijgen, waardoor het meer verteerbaar wordt. Daarom is het raadzaam om kippenvoer te kopen dat op deze manier is geformuleerd.

Als je merkt dat je in een Quandary bent over het al dan niet kopen van een kwaliteit kippenvoerbak, er is absoluut geen reden om niet te. De voordelen van het verstrekken van uw kippen met een kippenvoerbak veel zwaarder dan de paar dollars die u zult doorbrengen op een vogel.

About Author

Comment here