Mode

Kleurlenzen Hema

HEMA is in de afgelopen jaren in het nieuws geweest, niet alleen vanwege de jaarlijkse HEMA conferentie, maar ook vanwege een aantal extreme methoden van Blade gevechten die in de toekomst zijn gebruikt. Het lijkt erop dat de “gevaarlijke messen” werden vervangen door kleurlenzen die door de “Kessel” snijden. Een van de beste manieren om een Kiel te bestrijden, of een Twinblade is met een zwaard dat populair was voor eeuwen vóór de uitvinding van deze gevaarlijke gekleurde lenzen.

Het verschil tussen kleurlenzen en normale zwarte lenzen is het toevoegen van een filter of soms tint. Het filter stelt u in staat om de kleur van de lens te veranderen en, afhankelijk van het type filter dat wordt gebruikt, kan de kleur variëren. Ze zijn zeer effectief tegen de hitte, maar geen dergelijke bescherming tegen een Shin. Voor meer informatie u de onderstaande website bezoeken.

Een eenvoudige methode om HEMA toe te passen op je leven is door te beginnen met kleurlenzen en na een korte tijd over te schakelen naar zwarte messen. Dit is een geweldige methode om ingewikkelder moves te beoefenen en is gemakkelijk te doen. Hoewel u zich misschien zorgen maakt over uw veiligheid, geen zorgen, is HEMA een veilige kunst. Oefen indien nodig voor een spiegel.

kleurlenzen hema Wallpaper
HEMA zwaarden zijn gemakkelijk veranderd in een “doodlopend”. Misschien vind je dit ongemakkelijk, maar onthoud dat het grootste deel van de dodelijke kracht in het gezicht zit. Zodra je de technieken leert van het gebruik en het vermijden van de “doodlopende weg”, kan de rest van je zwaardgevechten een fluitje van een cent zijn.

In een HEMA toernooi schakelen mensen vaak naar een sterker mes na het zien van andere vechters met deze gekleurde lenzen, omdat ze weten dat ze ze niet kunnen verslaan. Sommigen vrezen het, maar anderen genieten van de uitdaging. Ze weten allemaal dat het allemaal in de strijd van het gezicht is.

Voor meer informatie over hoe HEMA te oefenen en de Blade te verplaatsen, neem je contact op met je lokale Combat Academy of Bekijk je de onderstaande websites. Het is mogelijk om binnen een paar jaar een topprofessionele vechter te worden als je er bij blijft, en ook is er altijd die mogelijkheid om veel geld te verdienen tijdens het studeren.

kleurlenzen hema Gratisafdrukbaar

kleurlenzen hema Geweldig
HEMA is een kunst geworden om door velen te worden beheerst, en ze willen allemaal leren om de nieuwe wapens te gebruiken. Als je een goede mentor kent die je een beetje kan leren hoe je een topvechter wordt, kan dit een zeer winstgevende zaak zijn.

About Author

Comment here