Gereedschap

Kolomboor Houder

Als u op de markt bent voor een nieuwe kolomboor houder, overweeg dan een instelbare boor pers stands. Hiermee u de hoogte van de boor aanpassen en door het kleine gedeelte eronder te verwijderen, kan het worden gebruikt als een eenvoudige handmatige boorkop of een meer moderne instelbare boor pers.

Het belangrijkste idee achter een instelbarekolomboor houder is om meer nut voor uw boor pers toe te staan. Dit kan omvatten maar is niet beperkt tot: verhoging van de hoogte van de boor voor hogere instellingen, of een breder werkoppervlak om meer speling te geven en ruimte om te bewegen om je handen of beter controle van uw boor. Het kan ook een Montagebeugel bevatten die het ophoudt en u toelaat om het tegen een muur of ander oppervlak te laten rusten voor extra stabiliteit.

We denken meestal niet aan dit soort items met betrekking tot onze boor pers, maar als we het moeten aanpassen, zijn ze absoluut noodzakelijk. Immers, wanneer we de boor pers gebruiken als een boor pers, we gebruiken het voornamelijk voor het doel van het draaien van kotbits en kleine gaten. Dus we hebben iets nodig om het evenwichtig te houden, en dan hebben we iets nodig om de onderdelen stabiel te houden wanneer de boor in beweging is.

kolomboor houder
kolomboor houder

Een kolomboor houder is slechts een van de dingen die u gebruiken met een boor pers. Als u een verticale boor pers heeft, kan deze ook een kolom boorhouder geïnstalleerd hebben. De reden dat het een kolom boorhouder wordt genoemd, is omdat het aan de achterkant van de verticale boor wordt bevestigd, en aan beide zijden, het creëren van een kleine planken achtige structuur waar de boor persen deel kan rusten. Dit houdt het van kantelen tot één kant, maar laat het nog steeds worden aangepast.

Als u geen verticale boor pers heeft, moet u mogelijk in een kolomboor houder kijken om te veranderen hoe u uw boor koppelt. U ze als standalone optie krijgen, of u een bestaande kolomboor houder gebruiken om het in uw bestaande te schroeven. Hoe dan ook, je moet een boor steunbasis aanschaffen. Anders zal de kolom boorhouder niet goed hechten.

kolomboormachine houder
kolomboormachine houder
kolomboor houder gamma
kolomboor houder gamma

Als u werkt met iets dat kleiner is dan een grotere boor, is het misschien niet erg veilig om te gebruiken. Het is niet genoeg om ervoor te zorgen dat het geen fooi krijgt. De meeste eigenaren van Drill Press zijn zich niet bewust van hoeveel ze hun boor door kunnen timen. Het is gemakkelijk om te vergeten hoeveel beweging er plaatsvindt tussen het moment dat het deksel wordt geopend en de tijd waarop het deksel sluit. Dus als je iets wat zwaarder aan het monteren bent, wil je misschien een boor steun voor hem overwegen.

Het probleem met het monteren van een boor pers met een kolom Drill Holder is dat je de deksel echt niet veilig sluiten. De boorkop glijdt een beetje verder naar beneden dan het zou moeten, en de boor zal naar beneden glijden, totdat het recht in de boor pers lichaam slams. Dit kan leiden tot een aantal ernstige schade aan de boor pers lichaam.

Veel mensen vinden het een beetje lastig om je zorgen te maken over iets dat werkt terwijl ze de boor pers bedienen. En als u zich zorgen gaat maken over de veiligheid van uw boor pers, zijn de meeste van hen ontworpen met meer dan één doel. U moet altijd een kolomboor houder en boor steun gebruiken, tenzij u niet van plan bent om het regelmatig te gebruiken.

U de kolomboor houder eruit halen en stil houden wanneer deze niet in gebruik is. Dit zal het lichaam te beschermen tegen elke mogelijke afwijking die kan optreden. Dit geldt met name als de boor pers een aparte boorkop gebruikt, waarvoor u een rek nodig hebt om rechtop te blijven. Soms u met behulp van een rek om uw boorkop vast te houden zelfs meer doen dan alleen houden.

kolomboor houder praxis
kolomboor houder praxis
kolomboor houder bosch
kolomboor houder bosch

Als u een boor pers gebruikt terwijl u de boorkop omhoog brengt, wilt u misschien niet dat u deze moet uitschakelen om toegang te krijgen tot de boorbits of het gat. De stijfheid van de boor pers case zal u verhinderen om dit te kunnen doen. Wanneer u de boorkop omhoog, u gewoon trekken de boor pers behuizing omhoog, met de boor pers houder nog steeds bevestigd.

Het is echt belangrijk om er zeker van te zijn dat u een boorpersrek of-beugel gebruikt om alles stabiel te houden in uw boor pers. Als je dat doet, kun je genieten van alle voordelen van het hebben van een boor pers met al het gemak en het gemak om alles op één handige plek te houden.

About Author

Comment here