Elektronisch

Lamp ophangen Plafond Zonder Boren

Verbergen of te maskeren het snoer Zodra u uw licht bedrading en het plafond haak geïnstalleerd, de installatie kan zo simpel zijn als gewoon opknoping de lamp, maar ik zou adviseren om sommige gedachte in hoe om te maskeren of bedek je snoer. Als u een gipsplaten plafond, zal de gipsplaat vrijwel meteen barsten en breken bij iedereen (zelfs een kind) zitten in de hangmat. Anders zal het niet zitten vlak tegen het plafond, en zal lelijk kijken. Als u een gipsplafond, het vinden van een dwarsbalk is veel meer betrokken. Als u een gipsplafond, het pleisterwerk alleen is niet genoeg om het gewicht van een volwassen mens te ondersteunen.

Met behulp van de hole als leidraad voor waar uw plafondbalk is, beslissen over de laatste hangende voor uw stoel. Nadat je klaar bent met het lokaliseren van de plafondbalken, moet u erop letten elke beugel centreren op elke draagbalk, zodat de schroeven de beugel zal verankeren. Daarom is het essentieel voor u om de houten plafond balken te vinden, omdat ze een geschikt anker zal bieden voor het stevig bevestigen van de beugels aan het plafond.

Met een beetje van touw en een stevige decoratieve tak, nu heb je een funky installatie beeldscherm dat is zo uniek! Zo zal het scherm onopvallend wanneer niet in gebruik zijn. Zonder weg afdwalen van het onderwerp verder, heres wat je moet doen om een ​​projectiescherm aan het plafond hangen. U zult ook moeten om te bepalen wat u op het scherm projector voor nodig. Als u uw projectiescherm te hoog plaatst, zal u de mogelijkheid om invloed waarbij het geprojecteerde beeld eerste zichtbaar zal zijn verliezen. Montage van een projectiescherm aan het plafond mag alleen worden gereserveerd voor speciale gevallen.

lamp ophangen plafond zonder boren
lamp ophangen plafond zonder boren

Houd het boren tot de gatzaag maakt het helemaal door het metaal van de kom. Bij het boren, moet je voorzichtig zijn om de boor te houden in de juiste verticale positie om ervoor te zorgen dat de schroeven zal gaan in recht zijn. U zult een boor moet een gat om de schakelaar en de schroef te duwen in het plafond te maken. Nadat u klaar zijn boringen de gaten moet een schroevendraaier de houder stevig aan de tap met de schroeven. Dan moet u de gaten in de beugel waar de schroeven zullen gaan en boor gaten in hen te markeren. Na het boren van het gat, moet u de gehele inrichting te duwen in het gat naar de andere zijde van de wand behalve uiteraard de haak. Zorg ervoor dat de schakelaar is niet geschroefd te ver, want het moet in staat zijn om volledig te sluiten door het geboorde gat te krijgen.

Goede verlichting zal veel verlichting te bieden met een toegevoegde mate van stijl en visuele aantrekkingskracht. Net als bedraad lichten, plug-in verlichting komt in veel verschillende vormen. Goede verlichting in een kamer voegt zowel vorm en functie tot de ruimte. Net als voorheen, moet u de lamp te hangen aan een haak in het plafond. De lamp werkt zelfs als de draden zijn verwisseld, maar dit kan het iets makkelijker te krijgen geschokt als je per ongeluk de binnenkant van de fitting raakt tijdens het verwisselen van de gloeilamp, zodat je ze op de juiste manier rond is aan te bevelen. Oversized of Arc-stijl staande lampen zijn een gemakkelijke manier aan het licht een kamer toe te voegen zonder plafondinrichtingen zonder boren! Met uw licht opknoping van het plafond, zal het koord zeer zichtbaar zijn.

Stap 3 Installeer een stevige plafondhaak Je moet een haak aan uw plafond te installeren voor uw nieuw licht. Als u nodig hebt om uw eigen haak te installeren, zorg ervoor dat het stevig bevestigd (bijv. Geboord in een steunbalk, niet alleen in een dun kartonnen plaat) en zal het gewicht van de lamp te dragen. U ontvangt een bevestiging haak nodig in het plafond om de lamp te hangen.

Misschien wilt u uw verlengsnoer verf te helpen bij het mengen in uw muur. U kunt een verlengsnoer in momenten verf aan het snoer door je verf gevulde handschoen. U kunt ook een verlengsnoer te voeren vanuit een andere kamer met een licht. Aangezien u een lange kabel nodig hebt om te bereiken van het plafond tot outlet, dan heb je echt nodig om de draden van de lamp splitsen om de mannelijke einde van een zware verlengsnoer. Geef ook gedacht aan het feit dat uw koord zal worden uitgevoerd uw muur. Ervoor zorgen dat de stekker niet per ongeluk krijgt afgescheurd van het connectorblok, plaats deze in de twee gaten in het connectorsamenstel zoals weergegeven in de afbeelding.

About Author

Comment here