Speelgoed

Little Tikes watertafel piratenboot

Little Tikes watertafel piratenboot is een leuk en spannend speeltje voor kinderen om mee te spelen. Het omvat twintig piraten om uit te kiezen, en het heeft een functie die kinderen laat weten dat de volgende piraat die zal worden gevonden staat op het punt om door te lopen.

Wie wil er geen piraat worden en op een piratenschip spelen? watertafel piratenboot is het nieuwste toneelstuk van Little Tikes. Dit is een perfect speeltje voor zowel jongens als meisjes.

Piraten spelen maakten deel uit van onze jeugdherinneringen. Het beste deel is dat er zo veel verschillende piraat speelgoed voor u om uit te kiezen. Speel sets zoals Little Tikes Anchors Away Pirate Ship u deel uitmaken van het avontuur van een piraat.

Little Tikes watertafel piratenboot

Dit little tikes watertafel piratenboot omvat Kapitein Robert Hook, Blackbeard, Horatio Hornblower, de Maagd Maria, Sam Loomis, en Buggy de hond. Ze omvatten ook een Engelse kapitein, vijf schepen, waaronder een ark, de Jolly Roger, en drie kanonnen. De piraten zullen achter elkaar aan jagen, en ze zullen vele gevaren tegenkomen. Deze set wordt geleverd met een zeil, een kompas en een anker.

Kinderen kunnen ervoor kiezen om piraten te zijn voor de lol of ze kunnen plezier hebben met het spelen van piraten. Little Tikes Anchors Away Pirate Ship wordt geleverd met twintig piraten om uit te kiezen. Het kan worden gespeeld met of voor het hele gezin. Sommige piraten hebben speciale vaardigheden zoals speciale krachten en vaardigheden. Little Tikes watertafel piratenboot wordt geleverd met een redundant batterijpakket.

De little tikes watertafel piratenboot set wordt geleverd met een emmer, zodat kinderen kunnen gooien rond de piraten als ze spelen. Als ze op de piraten landen, zullen ze munten ontvangen. Sommige van de piraten hebben speciale kenmerken die ze interessanter maken.

De piraten in de Little Tikes Anchors Away Pirate Ship speelt set hebben hun eigen persoonlijkheid en speciale eigenschappen. De piraten hebben verschillende persoonlijkheden en verschillende krachten die ze gebruiken wanneer ze spelen.

Piraten als Blackbeard, Hornblower, Sam Loomis en Buggy moeten op schattenjacht gaan, zich verstoppen in een vat, op een boot varen en een vat vinden. Als ze een schatkist vinden, zullen ze een munt krijgen.

Het doel van het spel is om de schat vast te leggen en de legendarische schat te vinden. Het vastleggen van de schat wordt gedaan door het hebben van de piraten lopen op de schatkist. De laatste piraat die op de borst loopt krijgt de schat.

De schat bevindt zich op de bodem van de oceaan. Wanneer de piraten de schat vinden, zullen ze de munten ontvangen. Het piratenschip zal beginnen te bewegen. Het piratenschip bevat ook een ster om ze omhoog en aan het rollen te houden.

De piraten moeten door gevaren gaan en ze moeten vechten voor hun leven. Het piratenschip kan in een richting worden geroeid. Zodra het het einde van de rij bereikt, zullen de piraten worden afgezet op het dek van het piratenschip.

About Author

Comment here